2016-04-13 00:12:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ne higgyen el mindent

Napi horoszkóp április 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Az Uránusz és a Vénusz is a Kos jegyében áll. Most nehezen viseli a kötöttségeket, a napi rutin untatja, a párja is idegesíti a jelenlétével… Az is elképzelhető, hogy valaki komolyan felkeltette az érdeklődését, és emiatt olyan türelmetlen a párjával.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Az Uránusz és a Vénusz is a Kos jegyében áll. Ha ön egyedülálló, akkor nagyon kedvez önnek ez a bolygóállás a szerelemben, most megismerkedhet valakivel, akivel tartós kapcsolatot tud kialakítani. A mai nap váratlan szerencsét és sikert hozhat a pénzügyekkel kapcsolatban.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Három bolygó is áll a Kos jegyében. Ez kedvez önnek, bár kissé türelmetlenné teszi. A feladataival jól halad, délután még egy kis kikapcsolódásra is marad ideje.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Három bolygó áll a Kos jegyében, ez önt nagyon szenvedélyessé és energikussá teszi. A párkapcsolatában viszont problémát okozhat a féltékenység, ne kínozz a párját az alaptalan vádjaival!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Az Uránusz jó fényszöget vet az ön jegyére. Most szívesen kipróbálja magát új dolgokban, örömmel veszi, ha kihívásokkal találja szembe magát. Egy családi vitában önre jut a békéltető szerepe.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Három bolygó is áll a Kos jegyében. Most minden érdekli, ami egy kicsit kizökkentheti a megszokott kerékvágásból. Átértékeli az emberi kapcsolatait is, sokkal megértőbben viszonyul majd a családtagjaihoz, és egy régi sérelmét is sikerül elengednie.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az Uránusz és a Vénusz is a Kos jegyében áll, az ön jegyével szemben. Új élményekre vágyik, legszívesebben elutazna valahova, nehezen viseli a hétköznapok unalmát. A tranzit alatt egy új szerelmi kapcsolat is kezdődhet.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az Uránusz és a Vénusz is a Kos jegyében jár. Ez az időszak valamilyen szempontból szokatlan lesz, a munkahelyén is változások várhatóak. Maradjon rugalmas, és alkalmazkodjon az új körülményekhez.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Három bolygó áll a Kos jegyében. Nehezen viseli a kötöttségeket, emiatt több konfliktusa is lehet a munkahelyén. Úgy érzi, hogy mindenki csak dirigálni akar önnek, és emiatt több veszekedést is generál.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Három bolygó is áll a Kos jegyében. Ez nagyon kedvező önnek, most új perspektívából szemlélheti a dolgokat, emiatt remek ötletei lesznek.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Vénusz a Kos jegyében halad az Uránusz felé. Szeszélyes és kiszámíthatatlan lesz ma, a párja sem tudja mire vélni a viselkedését. Dühében olyan dolgok is kicsúszhatnak a száján, amit nem is gondol komolyan. Alapvetően az okozza a problémát, hogy több szabadságra vágyik.

Halak: II. 19. - III. 20.
Három bolygó is a Kos jegyében áll. Megismerkedhet valakivel, aki lenyűgözi önt független személyiségével, szókimondásával. Azért legyen óvatos, ne higgyen el mindent, amit az illető mond!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: